torstai 6. elokuuta 2015

KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ ILMASTONMUUTOKSEN JA IHMISOIKEUKSIEN VALOSSA

Portugalin Lagosissa 26.7.-1.8.2015         www.quartermediation.eu


Eli Education for sustainable development in the light of climate change and human rights. How to educate students life skills oli siis kurssin virallinen nimi.

Lähdin matkaan lauantaina 25.7.; juuri kun hillat olivat kypsymässä ja edes jonkinlainen lämpö ulottunut Oulun korkeuksille asti. Lentoreitti oli Oulu-Helsinki-Lissabon-Faro, joista viimeisimmissä vietin yhden yön ennen junamatkaa kohti kurssipaikka Lagosia. Portugalin eteläisin alue Algarve on Espanjan aurinkorannikon " pikkuserkku", täynnä lomanviettopaikkoja hotelleineen ja turisteineen ja Lagos sen yksi suurimmista kaupungeista. 



26.7.2015 Indroduction session

Iltasella tapasimme toisemme, me kurssilaiset ja kurssin järjestäjät. Meitä kurssilaisia oli yhteensä viisi; kaksi Liettuasta, kaksi Suomesta ja yksi Romaniasta. Kurssin pitäjinä toimi hollantilainen pariskunta Christina ja Tim Stefan sekä portugalilainen Margarida Mariz. Illan ohjelmassa oli tutustumista niin tulevan viikon ohjelmaan kuin toisiimme sekä maidemme ruokakulttuuriin nyyttikestien merkeissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti